Creditcard handleiding

Een handleiding voor studenten voor het gebruik van creditcards

Creditcards zijn geweldig. Ze geven je eigenlijk gratis geld, toch?

NEE!

Ik heb deze les op de harde manier geleerd na een internationale uitwisseling in het VK in 2011. Het was het laatste jaar van mijn bachelordiploma. Ik studeerde 4 maanden aan de Universiteit van Exeter en na het voltooien van lessen daar was ik vrij!

Ik bond mijn rugzak om, kocht een vliegticket en sprong op treinen die me naar 13 verschillende Europese landen brachten. Het was een geweldige en onvergetelijke tijd.

Het probleem? Ik heb het allemaal gedaan met geleend geld.

De creditcardschuld die ik tijdens die reis had opgelopen, bleef me de komende jaren achtervolgen. Het hing als een schaduw over me heen en groeide elke maand met 19,99%. Ik betaalde het niet af.

Terwijl we het vakantieseizoen ingaan, komt u misschien in de verleiding om geschenken uit te geven voor familie en vrienden (en, laten we niet vergeten, uzelf). Hier zijn 6 tips om te voorkomen dat u met uw creditcard enorme schulden maakt.

 

1. Geef alleen uit wat u zich op korte termijn kunt veroorloven

Hoewel een creditcard u kan helpen dingen te kopen die u zich op dit moment niet per se kunt veroorloven, kan een extreme houding snel leiden tot een uit de hand gelopen balans.

Koop in het algemeen alleen aankopen die u aan het einde van de maand kunt betalen. Door uw saldo volledig af te betalen, voorkomt u dat u rente in rekening wordt gebracht en daarom kost een pizza van $ 20 nog steeds $ 20, niet $ 50 na rente. Creditcard vergelijkingen kunt u gemakkelijk online doen. U kunt credit cards zoals ics kredietkaarten online vinden.

 

2. Maak uw maandelijkse betalingen op tijd

Soms is het niet mogelijk om uw volledige saldo af te betalen. Zorg er in dit geval voor dat u uw maandelijkse minimumbetaling volledig en op tijd betaalt.

Gemiste betalingen weerspiegelen slecht uw kredietscore. Bovendien kost het veel tijd om te herstellen van een te late betaling. Het is het beste om elke maand ten minste tweemaal het bedrag van uw minimumbetaling te betalen, zodat u regelmatig vorderingen maakt om uw saldo te betalen.

 

3. Blijf binnen uw kredietlimiet

Alleen omdat uw limiet $ 2.000 is, betekent nog niet dat u deze elke maand moet bereiken. U wilt wat ruimte overlaten in het beschikbare saldo voor het geval u een noodaankoop moet doen.

 

Bij sommige creditcards kunt u niet meer uitgeven dan uw kredietlimiet, maar bij andere wel – meestal tegen betaling. Vermijd deze extra kosten door binnen uw limiet te blijven.

Author

Sherry Sanchez has 4 decades experience and ability in consultative promoting and deals, the executives, hierarchical, and lodging gathering and show association, the board and arrangement.

Calender

January 2021
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031